МОЖЕ ДА ВИДИТЕ:

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ:

СЪОБЩЕНИЯ:„Комиците” идват тук по покана на Управителния съвет на фондация „Чудомир”, за да запишат телевизионно предаване, което ще популяризира Казанлък и позабравения Чудомир”.

„Актьорите не идват на турне, а на запис на тв продукцията, което е технологично различно”, подчерта тя. Целият цикъл по реализацията на предаването е организирано от екипа на шоуто, който е 55 членен, обясни представителят на УС на фондацията Теменужка Папазова. По време на записа в залата ще бъде разположена снимачна техника и екип, технически заети лица и апаратура, което е различно от традиционните им турнета. Записът ще бъде излъчен по БТВ на 6 април.

„Нашата цел е постигната-идеята да направим достояние даденостите на Казанлък и невероятния Чудомир в национален тв ефир е факт. Благодарение на дарителите, които повярваха и помогнаха това да се случи, успяхме да платим излъчването на предаването. Достъпът и присъствието на записа на шоуто ще бъде ограничен, около 80 билета ще бъдат пуснати в продажба в понеделник.”

От управителното тяло на фондацията разказаха още, че поради спецификата на шоуто сценаристите са поканили за традиционното присъствие на специалните гости, изявени в национален мащаб казанлъчани.  Сред тях специални места са отделени за наследниците на Чудомир.

 


Чудомирови празници 2022