МОЖЕ ДА ВИДИТЕ:

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ:

СЪОБЩЕНИЯ:


Поради отказване на участие на Театър „Българска Армия“ - София с „Арсеник и стари дантели“ в XVIII-ти комедиен хит на сезона - ръководството на Фондация "Чудомир" предлага на казанлъчани постановката "Живак" на Димитър Живков.

 


Непокорната врачанска душевност на Димитър Живков се разлива на сцената -– гледаме я под лупа в авторския му моноспектакъл, от който си тръгваме с разтегната усмивка и мисли, които събираме с успеха на счупен живачен термометър.

Три разказа, проследяващи различни уникални човешки съдби, изиграни с патос и майсторство. Борба с отраженията на живота ни, които се превръщат в самия живот, за съжаление. Спектакъл за това как споменът за корените и за истинските ни чувства може да ни възроди.

театрална постановка
Авторски спектакъл на Димитър Живков
Режисьор: Димитър Стефанов
Сценография и костюми: Димитър Димитров
Музика: Мартин Каров


Free Joomla Extensions

С тази постановка се закриват 26-те Чудомирови празници. На закриването ще стане ясен и победителят в XVIII-я комедиен хит на сезона, който ще грабне статуетката "Чудомир".

Начало 19:00 часа в ДК "Арсенал"

За промяната на програмата, Фондация "Чудомир" се извинява на своите съграждани. Всеки закупил билет за постановката „Арсеник и стари дантели“, ще може да получи повече информация за възстановяване на стойността на билета си от билетният център на Културно-информационен център "Искра" 4.


Чудомирови празници 2022