МОЖЕ ДА ВИДИТЕ:

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ:

СЪОБЩЕНИЯ:


Представихме  книгата "Орденът на оръжието" на депутата от ГЕРБ Маноил Манев. Манев описва накратко романа си като книга, която съчетава малка част фантастика, мистицизъм и екшън с легенди, истории и тайни, "които сме чували и тълкували посвоему". Авторът предлага своето тълкувание за тези тайни.

[ … ]

продължава>

Представяне на книгата „Орденът на оръжието“ на Маноил Манев
01.10.2018г. / понеделник /
18:00 ч. ЛХМ „Чудомир“

Представяне на книгата „Люлякови взори“ на Стойна Димова – патриотична поезия и любовна лирика
03.10.2018г. / сряда  /
17:30 ч. ЛХМ „Чудомир“

Комисията по досиетата представя 43-ия документален [ … ]

продължава>

Картините на Райна Ненова са вдъхновени от красивата природа на Долината на розите и тракийските царе, Казанлък България, където е родена и израстнала. Работи с маслени бои  върху платно и рисува предимно пейзажи и цветя. Тя започва своето обучение през 2008 г.  при художника Стефка Балджиева.

продължава>

Електронен екскурзовод бе открит в Литературно–художествен музей „Чудомир“ по Проект „Чудеса в музея на Чудомир“ финансиран от “Ти и Lidl за по-добър живот” на Лидл България, в партньорството с Фондация “Работилница за граждански инициативи” и Български дарителски форум и е в размер на 10 хил. лв.

продължава>

01.09.2018 г. /събота/  от 11:00 часа в градината на Музей „Чудомир“ ще имаме удоволствието в чудесна обстановка, сред цветя и зеленина, да се насладим на изпълненията на Струнен квартет Classic View  oт град Пловдив ,  в състав – Зафирка Ангелова-цигулка, Добрина Николова-цигулка, Татяна Фили [ … ]

продължава>


Чудомирови празници 2022