МОЖЕ ДА ВИДИТЕ:

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ:

СЪОБЩЕНИЯ:Станчо Барабанчика пак се появи по своите „пунтове“, за да информира населението за това, че почнаха Чудомирови празници 2012.
„Тррр...тамтарара....Съобщава се на почитаемите граждани...че днес в шест часа ще се нареди изложба..., а в седем ще отпочне театърът.....“
Чудомировият герой оживя отно [ … ]

продължава>

Под патронажа на кмета на община Казанлък Галина Стоянова тази вечер, 23 март, в ДК „Арсенал” студенти от катедра „Хореография” на Югозападен университет „Неофит Рилски” - Благоевград, сътвориха един от най-завладяващите си и темпераментни  концерти.

продължава>

Със спектакъла "Сън в лятна нощ" на театър "София” ще бъде открит тазгодишния фестивал „Комедийният хит на сезона” в Казанлък. XI-то издание на театралния фестивал се провежда в рамките на Чудомирови празници 2012.

продължава>

„Комиците” идват тук по покана на Управителния съвет на фондация „Чудомир”, за да запишат телевизионно предаване, което ще популяризира Казанлък и позабравения Чудомир”.

продължава>

„Една тъжна история за един весел народ", спектакъл по разкази на Чудомир и музика на Горан Брегович е заглавие на кукления театър за възрастни, който постави трупата от  Търговище.

продължава>


Чудомирови празници 2022