ЗАСЛУЖАВА СИ:

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ:

СЪОБЩЕНИЯ:

За петото издание на Националният фотографски конкурс "Човекът до мен" вече има подадени за участие повече от 150 заявки.

Конкурсът е за любители фотографи и професионалисти от България, навършили 18 години.

продължава>

Студенти-хореографи от цялата страна събира на концерт рождения ден на Чудомир

36 студенти-танцьори, музиканти и певци от Катедра „Българска народна хореография“ на Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград ще представят 70 минутния фолклорен спектакъл „Чудо...“ в Казанлък, в наве [ … ]

продължава>

Пет театрални постановки ще спорят за наградата „Чудомир” на тазгодишния театрален фестивал „Комедийният хит на сезона“. Фестивалът ще се проведе за единадесети път в рамките на Чудомирови празници, стартиращи официално на 25 март в Казанлък.

продължава>

След половин век завъртат видео за Чудомир в национален тв ефир

След близо половин век Чудомир отново ще бъде герой в национален тв ефир.

Казанлъшкият писател-хуморист е в центъра на епизод от поредицата „НепознатитТЕ“ на bTV. Предаването показва непознатият Чудомир в едночасов документален фил [ … ]

продължава>

„Нашенци преди и сега“ – изложбата на деца от Школата по изобразителни и приложни изкуства „Артлиния” с ръководител Ваня Запрянова ще покаже 40 творби-копия на Чудомирови герои. Проявата е част от едноседмичните празници, посветени на писателя хуморист и художник Димитър Чорбаджийски..

продължава>